Bent u op zoek naar de vloer van uw dromen? En toevallig ook fan van de Franse stijl? Dan zijn Bourgondische dallen misschien wel iets voor u.

 

Wat zijn Bourgondische dallen?

Bourgondische dallen zijn een soort natuursteen en worden ook wel Franse kalksteen genoemd. U raadt het al, deze natuursteen is afkomstig uit de streek van Bourgondië. De kleuren van de stenen variëren tussen bruin, beige en grijs. Net zoals andere natuurstenen zijn deze stenen tijdloos.

Het is belangrijk dat u niet alleen iets kiest dat er mooi uitziet, maar dat ook vertrouwd aanvoelt. Een voordeel van natuursteen is dat het een warm gevoel geeft en voor karakter zorgt in de ruimte en daarom zijn Bourgondische dallen dé oplossing voor uw woning.

Wat zijn de voordelen?

  • Er is weinig onderhoud vereist bij deze vloer.
  • De stenen vertellen elk een eigen verhaal en stralen dus karakter en geschiedenis uit.
  • De stenen zijn duurzaam en u kunt er nog jaren van genieten. Dit komt doordat de stenen volledig natuurlijk zijn. De enige tussenkomst van de mens is het afwerken van de tegels. Natuurstenen worden uiteraard niet als vierkante blokken in de grond gevonden. Voor de rest is de natuur volledig verantwoordelijk voor het maken van de stenen.

Bij het Westvlaams Tegelhuis bieden wij een ruim assortiment aan tegels. Onze tegels komen van overal ter wereld zodat de kwaliteit top is. We kijken graag samen met u naar uw woning en geven advies op maat.

Woont u in Roeselare of elders in West-Vlaanderen en bent u zoek naar dé perfecte vloer voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op met ons en we helpen u graag verder.