Westvlaams Tegelhuis is de partner bij uitstek om uw project van prachtig maatwerk in steen te voorzien. Wij staan u gedurende het volledige project bij, van materiaalkeuze tot de uiteindelijke plaatsing.

Bent u als architect, keukenbouwer of schrijnwerker op zoek naar uitstekend maatwerk en bijhorende topservice? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe verloopt een samenwerking?

Kiest u als professional voor een samenwerking met Westvlaams Tegelhuis, dan kan u vanaf het prille begin op ons rekenen. Samen met u bespreken we het volledige project, zowel wat ontwerp als materiaalkeuze betreft. Op basis van dit gesprek bezorgen wij u een gedetailleerde offerte.

Eenmaal er een akkoord is, komt ons team alles ter plaatse opmeten. Vervolgens creëren wij het besproken ontwerp in ons eigen atelier en het professioneel plaatsingsteam zorgt ten slotte voor de volledige installatie. Als opdrachtgever geniet u bijgevolg van een verregaande ontzorging.

Diverse toepassingen en materiaalsoorten

Wenst u voor uw project een keukenblad, douche, trap of andere toepassing te laten uitwerken in een natuurlijke steensoort? Dan staan wij voor u paraat. Wij verzorgen alle maatwerk in steen, zowel met natuursteen, keramiek, composiet als Dekton.

Interesse in een samenwerking met ons team? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

 

* Credits foto’s: LC Interior Design en fotograaf Bert Demasure.