Als groothandel in tegels van topkwaliteit, is het Westvlaams Tegelhuis een uitstekende partner voor architecten en aannemers. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van de ideale tegels voor uw projecten.

Tegels voor architecten en andere professionals

Interesse om kwalitatieve natuursteen of keramiek te gebruiken bij uw projecten als architect of aannemer? Dan zit u helemaal goed bij het Westvlaams Tegelhuis. Als groothandel in tegels hebben wij een uitgebreid aanbod, waardoor we perfect kunnen inspelen op uw wensen. Heeft u echter een erg specifiek idee dat u graag wil realiseren? Deel het gerust met onze experts, want dankzij ons maatwerk is quasi niets onmogelijk.

Aangezien wij zowel tegels voor binnen als buiten aanbieden, spreekt het voor zich dat zowel binnenhuisarchitecten als andere professionals op ons kunnen rekenen voor de aankoop van tegels en bijhorend advies.

Bezoek onze showroom met tegels in Roeselare

Bij Westvlaams Tegelhuis hebben we jarenlange ervaring in het adviseren bij tegels voor professionals. Wij introduceren u dus graag in het aanbod, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook op onze website kan u overigens terecht voor inspiratie.

Westvlaams Tegelhuis is gevestigd in Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen. Interesse in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op met ons en we helpen u graag verder.