Bent u op zoek naar een mooie tegelvloer? Zoek dan niet verder! Bij Westvlaams Tegelhuis vind je de mooiste tegels. Wij staan garant voor kwaliteitstegels aan correcte prijzen! In onze tegelwinkel geven we u uitstekend advies en helpen we om uw keuze te maken.

In onze tegelwinkel kan u kiezen tussen keramiek, natuursteen … Voor elke kamer in uw huis hebben wij de perfecte tegels.

Keramische tegel

Een keramische tegel wordt gemakt uit verschillende soorten klei, zand en andere stoffen. Zo’n tegels worden gebakken tussen de 1000 en 1250 graden. Op die manier wordt er een harde en sterke tegel bekomen.

Het aanbod aan keramische tegels in onze tegelwinkel is enorm. Bovendien passen we ons assortiment jaarlijks aan en breiden we het uit.

Natuursteen tegel

Bij Westvlaams Tegelhuis kan u kiezen uit de mooiste tegels uit de wereld. Uw smaak wordt aangevuld met onze kennis. Op die manier kan u een uitgelichte keuze maken. We beschikken over verschillende soorten: basalt, graniet, marmer …

Dankzij onze jarenlange expertise en ons ruime gamma aan natuursteen vindt u in onze tegelwinkel voor elk project de beste steen. We geven slimme tips en begeleiden u in uw keuze.

Wij adviseren u graag over de nieuwste trends en informeren u over onderhoudsvriendelijkheid. Wist u trouwens dat onze tegelwinkels ook open zijn op zaterdagvoormiddag?