Geef uw woning een warme, persoonlijke en huiselijke sfeer door natuursteentegels te leggen! Er zijn verschillende soorten natuursteentegels ter beschikking bij Westvlaams Tegelhuis en iedere soort brengt een andere sfeer in uw huis. Met natuursteen kunt u vele richtingen uit. U kan namelijk kiezen voor een nieuwe vloer in natuursteen, maar wist u ook dat een trap in natuursteen net dat tikkeltje luxueuzer oogt dan een houten trap? Naast de uitstraling die natuursteen met zich meebrengt, zijn er nog enkele voordelen waarover wij u willen inlichten.

Voordelen van natuursteen tegels

Natuursteentegels zijn 100 procent natuurlijk en niet bewerkt door de mens. Hierdoor is iedere tegel uniek en krijgt u een mooie afwisseling van patronen op uw vloer. Daarnaast is natuursteen enorm duurzaam, waardoor u jarenlang kan genieten van uw nieuwe vloer in natuursteen of trap in natuursteen.

Naast het unieke ontwerp van de tegels, zijn die ook nog eens makkelijk te onderhouden. Met een stofzuiger of met een natte dweil over de tegels gaan, is al voldoende om uw huis proper te houden. Uw vloer of trap in natuursteen is dus in een mum van tijd schoongemaakt en u hoeft maar om de zoveel jaar eens te denken aan een extra beschermlaag. Een laatste voordeel dat ook niet onbelangrijk is, is de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Met een vloer in natuursteen of een trap in natuursteen kunt u uw woning een luxueuze en moderne look geven die jarenlang meegaat. We kunnen dus zeggen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed zit en natuursteentegels zeker aan te raden zijn.

Verschillende opties in ons natuursteenatelier

Bij het Westvlaams Tegelhuis hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten. Voor iedere smaak hebben wij de gepaste natuursteentegel in ons natuursteenatelier. Verkiest u een luxueuzere look in uw woning, dan kunt u gaan voor marmer. Eerder een moderne uitstraling in gedachten, dan kan leisteen wel de juiste keuze zijn voor u. Met de natuursteentegels uit ons natuursteenatelier kunt u verschillende stijlen in uw woning toepassen, zowel voor een nieuwe vloer als een nieuwe trap. 

Heeft u zelf geen inspiratie of voorkeuren, dan kunt u ook bij Westvlaams Tegelhuis terecht voor advies. Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina met verschillende natuursteentegels  en kom te weten welke uitstraling bij u past. Geen inspiratie nodig en wilt u meteen overgaan tot het kiezen van uw tegels? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Rumbeke, Roeselare.