Tegels voor terras of oprit

We vinden het belangrijk om samen met onze klanten na te denken over de mogelijkheden. Naast service en design is kwaliteit ook zeer belangrijk. We willen zeker zijn dat u lang kan genieten van uw vloer.


Welke toepassingen zijn er allemaal als u tegels voor buiten zoekt?

U kan eerst en vooral kiezen voor een tegel op uw oprit. Tegels als oprit worden steeds populairder. Hou er wel rekening mee dat uw oprit veel gewicht moet dragen van mogelijke auto’s en dat dus niet iedere tegel even geschikt is. Wij helpen u met plezier bij het kiezen van de geschikte tegel. We kunnen naast het leveren ook goede aannemers aanbevelen, zodat u zeker weet dat ze op een correcte manier geplaatst worden.

Een terras wordt ook dikwijls belegd met tegels. Er bestaan heel wat verschillende soorten, vormen en kleuren stenen. Wij bekijken samen met u ons aanbod en zoeken naar uw persoonlijke favoriet(en) om de ideale tegels voor uw tuin te kiezen.

Enkel nood aan boordstenen?

Ook dit hebben wij in ons aanbod. Met de geschikte boordsteen kan u een andere sfeer geven aan uw tuin of oprit. Naast boordstenen bieden we ook zwembadtegels aan. We zorgen dat de afwerking van uw zwembad past bij het totaalplaatje van uw tuin. Ideaal toch?


Heeft u interesse in het aanleggen van tegels voor buiten of weet u nog niet zeker wat u wil? Stuur gerust een mailtje naar info@westvlaamstegelhuis.be, bel naar ons telefoonnummer +32 51 26 32 63 of kom vrijblijvend langs in onze winkel in Roeselare. We helpen u met plezier verder om uw droom te verwezenlijken.

Er bestaan heel wat verschillende soorten, vormen en kleuren stenen.

Geïnteresseerd in ons ruime aanbod aan vloer- en wandtegels?

Contacteer ons dan via info@westvlaamstegelhuis.be , bel ons op +32 51 26 32 63 of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Roeselare. Wij helpen je met plezier op weg naar jouw woondroom.

Kom gerust eens over de vloer

Deze site gebruikt cookies. Ik ga akkoord met de privacy policy.

Voorkeuren