We know tiles

Westvlaams Tegelhuis heeft voor elk bouwproject de ideale tegel in huis. Een bijzondere wens voor vloeren of maatwerk? Onze tegelexperten kennen hun product door en door en vinden een totaaloplossing die elegant en toch verrassend is.

Creëer meerwaarde met unieke tegels

Natuur of keramiek voor binnen of buiten? Onze tegelexperten gidsen je persoonlijk door ons aanbod en streven samen met jou naar een eindresultaat dat meerwaarde creëert.

Natuursteen
Dankzij onze samenwerking met kleine groeves over de hele wereld vind je bij Westvlaams Tegelhuis een exclusief aanbod aan steensoorten.⁠
Keramiek
Met keramiek zijn de mogelijkheden eindeloos voor een stijlvolle vloeroplossing die kleurvast en vlek- en krasbestendig is.
Maatwerk
Natuursteen of keramiek als accent laten terugkeren in je interieur? Wij maken keukenwerkbladen, wastafeltabletten en trappen op maat.
Tuinaanleg
Om je binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar te laten overvloeien, reken je ook op Westvlaams Tegelhuis voor elegante terrastegels en boordstenen.

Meer dan 40 jaar expertise in tegels

In 1980 nam Frans Vankeirsbilck het Roeselaarse tegelbedrijf Debevere over en doopte het Westvlaams Tegelhuis. Zeven jaar stapte zijn zoon en onze huidige CEO Filip Vankeirsbilck in de zaak. Hij bouwde Westvlaams Tegelhuis uit tot de referentie in het vak die het vandaag genoemd mag worden en investeerde in een toonzaal van 2.500 m² in Rumbeke. Daar etaleren we een steeds groeiend aanbod aan topmerken in natuursteen en keramiek in lijn met de laatste trends.

Trendbewust advies omtrent jouw tegelproject?

Deze site gebruikt cookies. Ik ga akkoord met de privacy policy.

Voorkeuren