Tuinaanleg | Westvlaams Tegelhuis

Tuinaanleg

Kunt u natuursteen en keramische tegels alleen maar binnen als vloer gebruiken? Nee. Ook in uw tuin en rond uw huis geven ze uw woning extra cachet.

Buiten

Geef uw tuin sfeer

Wordt het tijd om uw tuin, oprit of terras aan te leggen? Ook dan hebt u heel wat mogelijkheden. Denk eraan dat de keuze van uw steen de sfeer bepaalt die uw tuin uitstraalt. Hoe groot is uw tuin, oprit of terras? Welke sfeer wilt u precies? Wat wilt u bereiken? Samen met uw persoonlijke smaak speelt het allemaal mee in uw beslissing. Met de juiste combinatie van stenen en groen maakt u het plaatje helemaal af. Wij helpen u om de perfect tegel te kiezen.

 

Tuinaanleg | Westvlaams Tegelhuis

De juiste tegel voor uw oprit

Tegels zijn heel populair als bestrating. Niet voor niets worden ze veel gebruikt in opritten. Denk eraan dat uw oprit zwaar belast wordt. De tegel voor uw oprit moet daarom sterk genoeg zijn en op de juiste manier gelegd worden.

Tuinaanleg | Westvlaams Tegelhuis

De juiste tegel voor uw terras

Terrastegels zijn er in veel variaties en voor elk budget. Samen met u duiken we in onze collectie en combineren we uw persoonlijke smaak met onze kennis. Zo vindt u de steen die u het beste op uw terras legt.

Tuinaanleg | Boordstenen | Westvlaams Tegelhuis

De juiste boordstenen

Boordstenen zijn onmisbaar in uw tuin en rond uw huis. Ze bakenen bijvoorbeeld uw oprit, terras of tuinpad af. En denk eraan: het soort boordsteen dat u kiest, heeft een invloed op de sfeer die uw tuin uitstraalt.

De juiste tegel voor uw zwembad

Plaatst u een zwembad? De afwerking moet niet alleen bij het zwembad, maar ook bij uw tuin passen. Tegels voor uw zwembad bestaan in verschillende vormen en maten. Als u dat wilt, maken we uw zwembadboord volledig voor u op maat.