Natuursteen Roeselare

Valt u voor natuursteen? Dan gaat u voor een tegel die verbondenheid met de natuur uitstraalt en garant staat voor huiselijke warmte.

Steen

Haal de natuur in huis

Natuursteen is de oudste vloerbekleding ter wereld. Onze voorouders zagen al in welke voordelen zo’n duurzame, harde vloer heeft. Met natuursteen blijft u ook in huis verbonden met de natuur en gaat u voor een tegel met een warme, persoonlijke en huiselijke uitstraling.

Gebruik onze jarenlange ervaring in natuursteen in uw voordeel. Bij ons kiest u de mooiste tegels uit de hele wereld. Bijvoorbeeld de beste soorten basalt, graniet, marmer, travertin, blauw- of witsteen. Uw smaak vullen we aan met onze expertise. Het ideale duo om in uw woning generaties lang te genieten van de uitstraling en het onderhoudsgemak van natuursteen. Van steenkeuze over afwerking tot plaatsingsadvies: met de kwaliteit van onze natuursteen investeert u veilig in een aangenaam interieur.

Natuursteen Roeselare? Westvlaams Tegelhuis heeft een ruim assortiment een natuursteen tegels. Wenst u meer informatie? Kom naar onze showroom of  contacteer ons vrijblijvend!

Basalt

Bourgondische Dallen

Natuursteen in ons gamma

Natuursteen heeft een unieke uitstraling, ontdek welke uitstraling bij u past.

Dolomiet

Graniet

Crinoïde

Dolomiet

Leisteen

Marmer

Witsteen

Zandsteen

Bourgondische Dallen

Kwartsiet

Graniet

Basalt